Dátum:július 29, 2019

Viola Anikó

Angol nyelvtanár

A nevem Viola Anikó, 2008-ban végeztem a Selye János Egyetem angol nyelv és irodalom illetve magyar nyelv és irodalom szakán.

Már gimnáziumi éveim alatt is nagyon fontos szerepet játszottak az idegen nyelvek. Az angol nyelv mellett a német nyelv is szerepet kapott a mindennapjaimban, amiért ezúton is hálás vagyok tanáraim segítségéért és folyamatos ösztönzéséért.

Az egyetem elvégzése után egy ideig egy kétnyelvű óvoda valamint alapiskolák tanára voltam. Mindemellett, magántanárként tevékenykedtem különböző cégek együttműködésével, valamint korrepetálással is foglalkoztam angol nyelvből.

Az évek során megtapasztaltam, milyen nemzetközi vállalatok csapatának tagjaként dolgozni.  Más szemszögből volt fontos az idegen nyelvek használata, ami nagyon sok új tapasztalatot adott. Az elején még idegen emberekből álló csapat egy sikeres nemzetközi ´Team´-é alakult. Kompromisszum, türelem, megbecsülés, a legfontosabb pár dolog, amit ebből az életszakaszból hoztam magammal és építem be a mindennapjaimba.

Szeretem, ha óráim baráti és felszabadult hangulatúak. Fontosnak tartom a kommunikáció ´szabad´ érzését, mert amint leküzdöttük az ezzel kapcsolatos félelmeket, sokkal nyitottabbá válunk a nyelvtani pontosság igényére is, amit nagyon fontosnak tartok.

Minden diák egyéni kéréssel fordul hozzánk, amit én tanárként megtisztelőnek tartok és tudásom legjavával állítom össze a tanórák menetét, hogy személyre szabott órák keretein belül, együtt érjük el a kívánt célt.